GRIJS KENTEKEN AUTO VERKOPEN INKOPER

DIRECT UW AUTO MET GRIJS KENTEKEN VERKOPEN
Heeft u een auto met een grijs kenteken en wilt u deze verkopen? Auto Inkoop Plaza kan u snel en efficiënt van dienst zijn. Wij zijn een ervaren auto verkoop bedrijf met een netwerk in heel Nederland. Wij bieden direct geld voor uw auto met grijs kenteken. U hoeft geen advertenties meer te plaatsen, op nutteloze biedingen re reageren of vreemde mensen aan de deur te ontvangen.

ONTVANG METEEN GELD VOOR UW AUTO MET GRIJS KENTEKEN!

Auto Inkoop Plaza heeft jarenlange ervaren als inkoper van auto’s met een grijs kenteken. Bij het verkopen kunt u een uitbetaling in cash of per bankoverschrijving ontvangen. Na de verkoop van uw auto kunnen wij u gratis naar huis of naar een (bus) station brengen. U kunt bij ons ook terecht voor de vrijwaring van de RDW. Kortom: bij ons kunt u uw auto direct bij ons verkopen of op laten halen! Als allround inkoper kunnen wij uw auto met grijs kenteken zowel overdag als in de avond verkopen. Onze openingstijden zijn van 09:00 tot 18:00 uur! Uiteraard bieden wij voor uw auto met grijs kenteken altijd een marktconform bedrag. Dit maken wij direct aan u over of u krijgt het cash in uw handen. Contante betalingen checken wij altijd op echtheid met behulp van een gelddetector.

ONTDEK WAT WIJ ALS AUTO INKOPER VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw auto met grijs kenteken? Of wil u weten wat uw huidige auto waard is? Vul het inkoopformulier in of neem contact met ons op. Telefoonnummer: 085-3035793. U kunt ons ook bezoeken in onze vestiging in Rotterdam.

 
VUL JE KENTEKEN IN
    [open_rdw_check "merk" "handelsbenaming" "voertuigsoort" "eerste_kleur" "tweede_kleur" "brandstof_omschrijving" "aantal_cilinders" "cilinderinhoud" "datum_eerste_toelating" "datum_eerste_afgifte_nederland" "datum_tenaamstelling" "vervaldatum_apk"]