AUTO LATEN OPHALEN VOOR VERKOOP, PERFECT GEREGELD!

U wilt uw auto in de verkoop doen, maar heeft weinig tijd? Auto Inkoop Plaza kan uw auto laten ophalen voor verkoop. Van bestelbus, bedrijfswagen of sloopauto: wij halen iedere auto kosteloos op in heel Nederland. Dat scheelt u een hoop geregel! Daar komt bij dat wij u direct kunnen uitbetalen in cash of middels een bankoverschrijving. U heeft dus meteen een mooi geldbedrag in handen.

Auto Inkoop Plaza heeft jarenlange ervaring. Wij bieden de hoogste prijs in Nederland en u kunt naast het laten ophalen van uw auto ook terecht voor een officiële RDW vrijwaring. Deze vrijwaring doen wij op iedere locatie. Dus ook wanneer wij uw auto laten ophalen voor verkoop.

VOORDELEN VERKOOP AUTO LATEN OPHALEN DOOR AUTO INKOOP PLAZA

Het voordeel van Auto Inkoop Plaza is dat u zelf vrijwel niks hoeft te ondernemen. U kunt gewoon uw auto laten ophalen en u ontvangt een marktconforme prijs. Dat scheelt u zaken als het plaatsen van advertenties, reageren op loze biedingen en het ontvangen van geïnteresseerden bij aan huis.

MEER INFORMATIE OVER HET LATEN OPHALEN VAN UW AUTO

Laat uw auto ook door ons ophalen voor verkoop. Vul direct ons inkoopformulier in en ontdek wat wij bieden voor uw auto! Wij doen graag een vrijblijvend bod. Wilt u meer informatie over het laten ophalen van uw auto? Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 085-3035793.

 
VUL JE KENTEKEN IN
    [open_rdw_check "merk" "handelsbenaming" "voertuigsoort" "eerste_kleur" "tweede_kleur" "brandstof_omschrijving" "aantal_cilinders" "cilinderinhoud" "datum_eerste_toelating" "datum_eerste_afgifte_nederland" "datum_tenaamstelling" "vervaldatum_apk"]