AUTO TE KOOP?

Heeft u een auto te koop? Stop dan langer met zoeken naar een ideale koper! Auto Inkoop Plaza is het adres waar u uw auto, busje of bedrijfswagen direct verkoopt. Wij zijn altijd op zoek naar auto’s te koop van ieder type, model en merk. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop en inkoop van auto’s.

Zet bij ons uw auto te koop

EEN HOOG BOD OP UW AUTO

Als u uw auto te koop heeft staan, dan wilt u graag een hoog en marktconform bod. Wij bieden altijd de hoogste prijs in Nederland. U krijgt direct betaald, contant of per bankoverschrijving. Naast het te koop zetten van uw auto regelen wij ook de officiële vrijwaring van de RDW. Tijdens het vinden van de juiste koper houden wij altijd contact met u. Na de verkoop krijg u direct het verkoopbedrag en de vrijwaring in handen.

Uw auto te koop zetten via Auto Inkoop Plaza biedt u vele voordelen. U hoeft geen advertenties meer te plaatsen, geen vreemde mensen aan de deur te ontvangen of in te gaan op te lage biedingen. Wij zorgen dat u uw auto snel verkoopt tegen een marktconform bod. Benieuwd naar hoeveel u voor uw auto zou kunnen krijgen? Vul direct ons inkoopformulier in!

AUTO TE KOOP? LET OP DE JUISTE PAPIEREN

Als extra tip vragen wij u er op te letten dat u bij de verkoop van uw auto de juiste papieren overhandigt. Denk aan het overschrijvingsbewijs (kentekenbewijs deel 2 of kopie deel 3), voertuigenbewijs (kentekenbewijs deel 1 of 1a), onderhoudsboekjes (APK, NAP pas en autoboekjes) en alle autosleutels.

Heeft u uw auto te koop staan, en woont u in de omgeving van Den Haag? Als extra service kunnen wij u na de verkoop bij ons op de vestiging een gratis lift naar huis of het station aanbieden. Neem contact met ons op als uw auto te koop staat. Wij geven u graag meer informatie. Telefoonnummer: 085-3035793. Of kom langs bij onze vestiging in Rotterdam. Wij zijn open van 09:00 tot 18:00 uur.

 
VUL JE KENTEKEN IN
    [open_rdw_check "merk" "handelsbenaming" "voertuigsoort" "eerste_kleur" "tweede_kleur" "brandstof_omschrijving" "aantal_cilinders" "cilinderinhoud" "datum_eerste_toelating" "datum_eerste_afgifte_nederland" "datum_tenaamstelling" "vervaldatum_apk"]